GOED NIEUWS! Hotels en hotelrestaurants gaan weer open!

Yes! Er is eindelijk weer goed nieuws te melden! Onderstaande hotels openen hun deuren en restaurants weer. We kunnen dus, na al die weken van thuisblijven, weer genieten van een hotelovernachting en een avond uit. Lees snel verder...

Volgens de richtlijnen van de Nederlandse overheid en veiligheidsregio’s is het toegestaan om hotels weer te openen. Daarnaast mogen de eet- en drinkgelegenheden in de hotels eveneens weer open, echter uitsluitend voor hotelgasten. De hotels stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van hun gasten en medewerkers. Alle maatregelen van het RIVM worden in acht genomen en ze doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Om gasten zo veilig mogelijk te ontvangen zijn de hotels en restaurants volledig aangepast aan de nieuwe situatie. Denk hierbij o.a. aan verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne, voldoende afstand tussen de tafels, regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken en uiteraard de 1,5 meter afstand regel die voor iedereen van toepassing is.

Bekijk het aanbod snel. We hebben uiteraard de beschikbare data in de kalender afgestemd op de opening. Boek snel en kijk alvast uit naar een onbezorgd verblijf in de nieuwe 1,5 meter samenleving!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro