Kom volledig tot rust met de beste wellness deals!


Het najaar is weer begonnen. De temperaturen dalen, het regent weer vaker en de bladeren vallen langzaam weer van de bomen. Het ideale moment om jezelf te trakteren op een heerlijk wellness verblijf! Heerlijk opwarmen in de sauna's, lekker relaxen en heerlijk tot rust komen. Speciaal voor jou hebben wij de beste arrangementen geselecteerd. Zo kun je kiezen voor een volledig verzorgd weekend in Bergen op Zoom of Helmond waarbij het wellnesscentrum zich in het hotel bevindt, een overnachting op de Veluwe waarbij je natuur combineert met wellnessresort de Zwaluwhoeve of de Veluwse Bron, maar ook Luxemburg behoort tot de mogelijkheden. Wil je jezelf volledig onderdompelen in luxe? Ga dan voor het super de luxe 5*-hotel Restaurant Hotel & Spa Savarin bij Den Haag. Hier geniet je niet alleen van een prachtig wellnessresort, maar ook van een culinair 3-gangendiner en live cooking ontbijtbuffet. Wat je ook kiest, je komt gegarandeerd ontspannen en uitgerust weer thuis!

Profiteer t/m 5 februari 2023 van extra scherp geprijsde of tijdelijk boekbare wellness deals!

De beste wellness dealsBekijk alle wellness deals

Wist je dat...

Een dagje wellness goed is voor je gezondheid
Een dagje wellness zorgt er niet alleen voor dat je ontspant, daarnaast is het ook heel goed voor je gezondheid. In de sauna wordt de bloedsomloop gestimuleert, wordt je weerstand verbeterd en worden vochtreservers ververst en aangevuld.

Je in de sauna 0,5 tot 1 liter vocht verliest
Tijdens een saunasessie verlies je veel vocht, doordat je veel gaat zweten. Dit is onder andere goed voor het verliezen van afvalstoffen. Let er wel op dat je voldoende blijft drinken, want anders vul je jouw vocht niet voldoende aan waardoor je hoofdpn kunt krijgen.

Je verkoudheid kan vermijden door een saunabezoek
Naast de eerdergenoemde gezondheidsvoordelen die een saunabezoek met zich meebrengt, heeft het ook voordelen op het gebied van verkoudheid. Zo heb je 30% minder kans op een verkoudheid als je regelmatig naar de sauna gaat!

Je minimaal 5 minuten in de sauna moet blijven zitten
Ga jij binnen 5 minuten alweer de sauna uit? Dan zul je geen positieve effecten ervaren van een saunabezoek. Daarvoor moet je minstens 6 minuten blijven zitten.

Kom in de wellness sfeer!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro